Free Mp3 Gudang Mp3 & Video Ngehits

RequestMp3 TerbaruMp3 HitsMusic CategoryVideo Category

Home Music Video Down
Enter Songs Title or Artist

(3.29 MB) Download Lagu Intan Rahma - Kapten Oleng MP3

Download Lagu Intan Rahma - Kapten Oleng di bawah adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, dan label musik yang bersangkutan. yang tersedia di situs ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. semua file lagu yang ada di situs ini tidak kami simpan di database kami, melainkan kami temukan diberbagai media mesin pencarian Google, 4shared, Youtube dll. Jika Anda suka dengan Lagu ini, belilah kaset / CD atau nada sambung pribadi (NSP/RBT) untuk mendukung artis yang bersangkutan untuk terus berkarya.

Kapten Oleng - Intan Rahma
Size : 3.29 MB | Hits : 0x
Title:Kapten Oleng
Album:Single
Artist:Intan Rahma
Duration:00:03:11
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Upload By:www.Bursamp3.site

Lirik Lagu Intan Rahma - Kapten Oleng

Tegane atimu, gawe tatu ning atiku
Derese eluh iki
Mergo koe le njalari
Lamise janjimu, koyo ombake banyu
Gede bantere alon
Nanging raiso digugu

Kroso ning awakku
Njobo loro njero ngilu
Mikirke anggonmu
Sing mbubrah kahanan uripku

Aku kudu piye
Yen wes dadi koyo ngene
Tak cobo nglalekke___
Arep nganggo coro opo wae

Kapten aku pengen oleng
Mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen
Aku pengen oleng

Kapten gek ndang wenehono
Tresno ben ra nyesek neng dodo
Tombo teko loro lungo
Snajan mung sedelo

---

Wes biasane aku mbok larani
Saiki pengenmu piye yen ngene iki
Ngalor ngidul golek tombo
Sukur sukur oleh gantine tresno

Snajan iki mung sedelo
Yo wes rapopo___
Sing penting wes ra kroso
Kroso larane lali ro slirane
Sing wes gawe atiku oleng wae

---

Kapten aku pengen oleng
Mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen
Aku pengen oleng

Kapten gek ndang wenehono
Tresno ben ra nyesek neng dodo
Tombo teko loro lungo
Snajan mung sedelo

---

Mabur duwur atiku tambah ajur
Kelingan koe
Wes mendingan tak kubur
Ojo meneh tak tandur
Aku wes kesel jujur
Atiku iki mung mbok ulur ulur

Saiki koe pancen iseh mbalelo
Rasakno mengko yen aku uwes lungo
Sopo sing bakal ngampet
Loro disio sio
Koe mesti oleh piwales tresno

Tak akoni larane tembus neng ati
Sekarang tlah hilang
Semenjak kaptenku datang

---
-- MUSSIKKKK --
---

Kapten aku pengen oleng
Mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen
Aku pengen oleng

Kapten gek ndang wenehono
Tresno ben ra nyesek neng dodo
Tombo teko loro lungo
Snajan mung sedelo

---

Kapten aku pengen oleng
Mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen
Aku pengen oleng

Kapten gek ndang wenehono
Tresno ben ra nyesek neng dodo
Tombo teko loro lungo
Snajan mung sedelo

---
-- Suwun Kapten --