Free Mp3 Gudang Mp3 & Video Ngehits

RequestMp3 TerbaruMp3 HitsMusic CategoryVideo Category

Home Music Video Down
Enter Songs Title or Artist

Download Lagu Intan Rahma - Kapten Oleng.mp3

Download Gratis Lagu Mp3 Intan Rahma - Kapten Oleng hanya untuk review saja. Silakan Beli Kaset asli atau CD Original dari Albumnya dan gunakan RBT, I-Ring atau NSP Sebagai bentuk dukungan atas karya Intan Rahma agar mereka tetap bisa berkarya.
download lagu Intan Rahma - Kapten Oleng
Intan Rahma - Kapten OlengIntan Rahma - Kapten Oleng.mp3
Size : 3.29 MB | Hits : 0/ 0
Title:Kapten Oleng
Artist:Intan Rahma
Album:Single
Duration:00:03.29
Audio Summary:Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Bit Rate:128000
Sample Rate:44100
Uploaded : bursamp3
Solusi Bagi Anda Jika Link Download Erorr / 404 Not Found Silahkan Ganti Url m1502 Menjadi m1511

Lirik Lagu Intan Rahma - Kapten Oleng

Tegane atimu, gawe tatu ning atiku
Derese eluh iki
Mergo koe le njalari
Lamise janjimu, koyo ombake banyu
Gede bantere alon
Nanging raiso digugu

Kroso ning awakku
Njobo loro njero ngilu
Mikirke anggonmu
Sing mbubrah kahanan uripku

Aku kudu piye
Yen wes dadi koyo ngene
Tak cobo nglalekke___
Arep nganggo coro opo wae

Kapten aku pengen oleng
Mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen
Aku pengen oleng

Kapten gek ndang wenehono
Tresno ben ra nyesek neng dodo
Tombo teko loro lungo
Snajan mung sedelo

---

Wes biasane aku mbok larani
Saiki pengenmu piye yen ngene iki
Ngalor ngidul golek tombo
Sukur sukur oleh gantine tresno

Snajan iki mung sedelo
Yo wes rapopo___
Sing penting wes ra kroso
Kroso larane lali ro slirane
Sing wes gawe atiku oleng wae

---

Kapten aku pengen oleng
Mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen
Aku pengen oleng

Kapten gek ndang wenehono
Tresno ben ra nyesek neng dodo
Tombo teko loro lungo
Snajan mung sedelo

---

Mabur duwur atiku tambah ajur
Kelingan koe
Wes mendingan tak kubur
Ojo meneh tak tandur
Aku wes kesel jujur
Atiku iki mung mbok ulur ulur

Saiki koe pancen iseh mbalelo
Rasakno mengko yen aku uwes lungo
Sopo sing bakal ngampet
Loro disio sio
Koe mesti oleh piwales tresno

Tak akoni larane tembus neng ati
Sekarang tlah hilang
Semenjak kaptenku datang

---
-- MUSSIKKKK --
---

Kapten aku pengen oleng
Mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen
Aku pengen oleng

Kapten gek ndang wenehono
Tresno ben ra nyesek neng dodo
Tombo teko loro lungo
Snajan mung sedelo

---

Kapten aku pengen oleng
Mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen
Aku pengen oleng

Kapten gek ndang wenehono
Tresno ben ra nyesek neng dodo
Tombo teko loro lungo
Snajan mung sedelo

---
-- Suwun Kapten --

Related Songs

» Intan Rahma - Kapten Oleng.mp3
» Intan Rahma - Leda Lede.mp3